St Graf eshte nje distributor i markave Mimaki dhe Epson. Menaxhmenti jone ka nje eksperience shumevjecare ne lemine e importimit dhe distribuimit te mallrave te ndryshem.

Kompania jone eshte hapur ne vitin 2014 ku ne fillim synimi yne ishte ti sjellim ne tregun tone vetem produktet kryesore te brendeve te njohura Mimaki dhe Epson. Por me kalimin e kohes dhe pas rritjes se tregut u rrit edhe kerkesa per importimin e produkteve inovative dhe te teknologjise se fundit.

Sot produktet tona jane te njohura jo vetem ne Kosove por edhe ne shtetet e rajonit. Cilesia superiore dhe kualiteti i qendrueshem jane faktori kryesor pse jemi me te besueshmit ne tregun tone.

Cdo produkt tek ne shitet me  garancion dhe asistencë teknike nga stafi i specializuar. Poashtu ofrojmë mbështetje teknike në implementimin e projekteve të mëdha. Kompania e siguron transportin e mallit për konsumatorët e saj brenda tërë territorit të Kosovës.